Muskoaching

Het is de meest fysiek relaxte activiteit van Route4. Maar verreweg het meest mentaal inspannend. Ontdek, verdiep, versterk samen met een van onze professionele, speciaal door YouRoute  toegeruste coaches. Ze werken verspreid over het hele land. Voor individuen en groepen, voor ondernemers en professionals. Leer via coaching hoe jij met jouw talenten en karakter kan zijn en gaan zoals Jezus, vanuit G kracht.

Add a comment Lees meer

Zwerftochten

Je raadt het al: samen een Route4 lopen. Een dag lang in de buitenlucht, in een mooie omgeving ergens in Nederland, een stevige tocht maken van circa 25 kilometer. Neem zelf een rugzak met eten mee. Wij zorgen voor geestelijk voedsel tijdens inspiratiemomenten in Jezus' voetsporen.

Add a comment Lees meer

Kampvuuravonden

Ooit begon het vanuit een groepje gelijkgezinde Musketiers die ontdaan van opsmuk, in de buitenlucht wilden bivakkeren (waar hebben we dat eerder gehoord?). En nu, na twee jaar, is het al uitgegroeid tot een nationaal, verder groeiend fenomeen. Met als motto: "geef een man een vuurtje en wat te drinken, dan weet hij wat de bedoeling is."

Add a comment Lees meer