Kampvuuravonden

Ooit begon het vanuit een groepje gelijkgezinde Musketiers die ontdaan van opsmuk, in de buitenlucht wilden bivakkeren (waar hebben we dat eerder gehoord?). En nu, na twee jaar, is het al uitgegroeid tot een nationaal, verder groeiend fenomeen. Met als motto: "geef een man een vuurtje en wat te drinken, dan weet hij wat de bedoeling is."

Een Route4 voor blijvende inspiratie voor mannenharten. Dat doen we door laagdrempelige ontmoeting en door fysieke en geestelijke uitdagingen. Smeed plannen bij kampvuuravonden. Zoek de ruimte op een zwerftocht. Ga diep op een Outdoor Verdiepingsdag. Laat je coachen als individu, ondernemer of groep via Muskoaching. Bekijk hier de mogelijkheden.

Samengevat onder de noemer 'vuur, ontmoeting en vriendschap’ zijn er inmiddels zo'n 60 locaties voor Kampvuuravonden. Kijk op de website (link www.kampvuur-avonden.nl) voor het exacte adres en tijdstip. Je kunt er vrijblijvend heen, zonder aanmelding. Het zijn plekken zonder preken en in de open lucht. Maar vaak wel met een korte overdenking, muziek en soms een gebed. (klik op promo)

Een plek van gebroederlijk plannen smeden voor God, gemeenschap, gezin en gerechtigheid. Een plek misschien om te beginnen met verdiepen en ontdekken. Een plek om als musketier of geïnteresseerde ook je vrienden mee naartoe te nemen die interesse hebben in wie jou toch zo inspireert.