Muskoaching

Het is de meest fysiek relaxte activiteit van Route4. Maar verreweg het meest mentaal inspannend. Ontdek, verdiep, versterk samen met een van onze professionele, speciaal door YouRoute  toegeruste coaches. Ze werken verspreid over het hele land. Voor individuen en groepen, voor ondernemers en professionals. Leer via coaching hoe jij met jouw talenten en karakter kan zijn en gaan zoals Jezus, vanuit G kracht.

Het is fantastisch om te zien hoe mannen veranderen wanneer ze geïnspireerd raken. Wanneer ze in beweging komen door de G kracht van God. Door 4M Events, Route4 activiteiten of gewoon thuis of op het werk. Route4 coaches helpen je woorden te geven aan wat dat met jou doet. En vooral ook: wat jij daarmee wilt gaan doen. Ze helpen je op pad en leren je zelf de wegwijzers herkennen.

We geloven daarbij dat echte mannen bereid zijn open te zijn. Want daar is lef voor nodig. We gaan daarbij geen onderwerp uit de weg, zoals geld, seksualiteit en relaties. Route4 coaches werken onder andere met behulp van 4M boeken zoals 'G Kracht', 'De 4e Musketier', 'Geboren om te vliegen' en 'Groeien als een Palm'.

Ze weten wat het is om deel te nemen aan een Karakterweekend of Muskathlon. Wel zo handig wanneer jij vol met ervaringen en goede voornemens terugkeert en iemand zoekt die dezelfde taal spreekt. Hetzelfde geldt voor onze LIFE partners.