Zwerftochten

Je raadt het al: samen een Route4 lopen. Een dag lang in de buitenlucht, in een mooie omgeving ergens in Nederland, een stevige tocht maken van circa 25 kilometer. Neem zelf een rugzak met eten mee. Wij zorgen voor geestelijk voedsel tijdens inspiratiemomenten in Jezus' voetsporen.

Kijk naar zwerftochten naar een zwerftocht bij jou in de buurt. Je kunt je er vrijblijvend voor aanmelden. Zwerftochten worden door vrijwilligers van Route4 en samenwerkingspartners georganiseerd. Ze worden meerdere keren per jaar gehouden en er komen steeds meer zwerftochten bij. Gemiddeld gaan er zo'n vijftig mannen mee.

Je kunt alleen komen, met vrienden en bekenden of met je 4M team. Ideaal ook als voorbereiding op een 4M Event zoals een Karakterweekend. Of om eens een indruk te krijgen wat dat zoal inhoudt. De meer geoefende wandelaar neemt dan natuurlijk een aantal kilo's extra mee als training... Dus kom uit je stoel en laat je geestelijk, fysiek en relationeel uitdagen.

Planning Zwerftochten Salvation4Men:
Zaterdag 26 november 2016 12.30 uur tot 22.00 uur opgave www.salvation4men.nl  Thema: Have big dreams you will grow into them! 

Zie de teaser voor de Zwerftocht van 26 november a.s. https://vimeo.com/190999521?ref=tw-share