Coaching

Het is fantastisch om te zien hoe mannen veranderen wanneer ze geïnspireerd raken. Wanneer ze in beweging komen door de G kracht van God. Door 4M Events, Route4 activiteiten of gewoon thuis of op het werk. Route4 coaches helpen je woorden te geven aan wat dat met jou doet. En vooral ook: wat jij daarmee wilt gaan doen. Ze helpen je op pad en leren je zelf de wegwijzers herkennen.

Lees meer

Nieuw: Thematraining: 'Seks, je lust en je leven'

Seks, we praten er nauwelijks over met elkaar als mannen en als we het wel doen is het vaak op een platte manier.  Als Route4 willen we dit doorbreken. Daarom bieden we een groepstraining aan. We denken dat juist een groep belangrijk is, omdat veel seksueel gedrag geïsoleerd plaatsvind. 

Lees meer

De lange Route4

Het motto van Route4 is 'ontdek, verdiep, versterk' en dat geldt bij uitstek voor dit coaching traject. De grote levensvragen en de antwoorden. We gaan de diepte in, maar houden ons oog ook gericht op het doel. Jouw pad vinden in situaties waar jij richting zoekt. Ook hier werken we aan de hand van typische 4M boeken zoals G kracht.
 
In 'de lange Route4' volg je een traject dat 4 tot 6 maanden duurt. Er zijn zeven bijeenkomsten van elk anderhalf uur met een Route4 coach. Ook bij dit traject wordt veel van jou gevraagd, letterlijk. We bieden je daarvoor helder materiaal met praktische, mentale en geestelijke opdrachten.
 
Als je hunkert naar meer, gun dan jezelf de tijd om te ontdekken hoe dat in jouw leven mogelijk is. Garanties? Ja. We garanderen je dat het je niet onbewogen zal laten. Lees de ervaringsverhalen maar eens.

De verkorte Route4

Via deze weg volg je een traject dat circa drie maanden duurt. In die periode heb je drie bijeenkomsten van elk anderhalf uur met een Route4 coach. Je gaat daarbij ook buiten deze bijeenkomsten zelf aan de slag aan de hand van concrete opdrachten.
 
Het materiaal dat Route4 gebruikt is stuk voor stuk makkelijk en prettig leesbaar materiaal, onder andere geschreven door 4M oprichters Henk Stoorvogel en Theo van den Heuvel. Naast dit 'huiswerk' en de bijeenkomsten, zijn wij er ook voor je via telefoon en e-mail.

Groepsmeetings

Je hebt een leuke vriendengroep of 4M team, maar op een of andere manier verdiep en versterk je elkaar niet met jullie gesprekken. Geen vallei, geen kloof, geen bergtop dus, maar de vlakte. Terwijl jullie toch allemaal voor de Koning willen leven.
 
Terwijl je het wilt hebben over 'vaderschap', 'seksualiteit' of 'vriendschap' blijf je hangen in 'huis', 'hypotheek' en 'wensen'. Zeker het onderwerp seksualiteit leent zich om groepsgewijs te bespreken. We doen er vaak stiekem of juist onnodig stoer over. Terwijl het juist zo bevrijdend en zegenend is om hier met andere mannen in een veilige omgeving over te spreken en ervaringen te delen. 
 
Misschien heb je zelf een groep waarmee je dat onder onze begeleiding bespreekbaar wilt maken, misschien zoek je een groep om dat te doen. Het doel is 'een combinatie van kracht en kwetsbaarheid! Op weg naar seksuele volwassenheid'. Tijdens deze route willen we je uitnodigen maar zeker ook uitdagen om je seksuele identiteit als man te ontdekken, te verdiepen en te versterken.
 
Zakelijke groepsmeetings 
Stel je vormt een netwerk van christelijke professionals en je wilt ook op het snijvlak van zakelijk en Jezus in gesprek komen. Je kan ons ook inschakelen om vanuit het 4M gedachtegoed samen onderweg te gaan binnen je bedrijf. Een Route4 coach biedt een aanbod op maat.