Zakelijke coaching

Het lijken soms zo verschillende werelden. God, gezin, gemeenschap en gerechtigheid enerzijds. Geld, beleid, targets en jaarverslagen anderzijds. Wat betekent mijn identiteit voor mijn bedrijf? Is een zakelijk succes een zegen? En wat als het tegenzit en er een zakelijke kloof opdoemt? Route4 coaches helpen je jouw identiteit te integreren met jouw professionaliteit.
 
 
We blijven daarbij niet hangen in het benoemen van idealen, maar dat doen we resultaatgericht. Een uitgangspunt vormt dan bijvoorbeeld L.I.F.E., wat staat voor het gezamenlijk inzetten van Labour, Influence, Finances en Expertise. Misschien ken je de term MVO wel. Dat vullen wij in met: Musketier Verantwoord Ondernemen, zeg maar. 
 
Met lef, zonder opsmuk en diepgaand onderdeel uitmaken van golven van gerechtigheid. Dat doen we in de vorm van coaching van individuen, teams en organisaties. Door middel van bijeenkomsten, brainstormsessies of creatieve workshops voor je bedrijf.
 
Als het om individuele professionals en ondernemers gaat, gebruiken we voor dit coachingtraject (ook) specifieke testen en methoden. Hier draait het om vragen als: waar zit je passie en je roeping en hoe pas je dat toe in jouw werkveld? Of dat nou financieel is, productontwerp of het toepassen van vergevingsgezindheid in het personeelsbeleid. Onze coaches hebben niet alle antwoorden. We hebben wel de goede vragen en ervaring.